perjantai 4. joulukuuta 2009

Barcelona, oliivifarmi, teknoa, lompsia ja muuta sellaista

Viimein Coimbrassa Miran luona juhlimassa syntymäpäiviäni. Siinä vasemmalta oikealle Nanna, Tiego, Mira, miran kämppis, meitsi ja Mari.











Huoltoasema Ciudad Rodrigossa. Sieltäkin oli aika vaikea päästä pois. Mari liftaa aivan innoissaan.













Keski-ikäistyvä juhlakalu hajoitti aamulla ensitöikseen hotellihuonetta. Kuvassa myös ystäväni Kimmo.

















Työpäivän jälkeen menimme syömään Jose Luisin mummolaan. Menu oli seuraavanlainen: alkukeitoksi saimme Cocido Madrilenoa, sitten pöytään sateli herkullisia ruokia: Pella con besanel (herkullinen parsalaatikko), Albom digas (maukkaita lihapullia), Conne de Geido (keittolihat soppaliemen valmistuksesta), Cardo (sellerin tyyppinen kasvi paloiteltuna etikkä-öljy-liemessä). Kahvien kera maistelimme itsetehtyjä Pacharan-likööriä ja makeata Moscatel-viiniä.



Noissa nimissä saattaa sitten olla kirjoitusvirheitä.

Barcelonasta Portugaliin liftatessamme, törmäsimme tässä oikealla istuvaan Jose Luisiin, jonka perheen oliivifarmille menimme päiväksi töihin. Evääksi vasemmalla istuvat Jesukset olivat pakanneet Tortilla De Patataa, kanaa, salamia, patonkia, sardiineja, leipää ja paikallista punaviiniä. Nam.












Keskellä vip-katsomo. Barcelona.













Barcelonan olympiakylä teki minuun suuren vaikutuksen. Vain Venäjältä ja muista entisistä ivy-maista löytyy yhtä upeeta arkkitehtuuria ja kauniita monumentteja.















Mardu, argentiiinalaiset ystävät, Juuso ja Voll Dammit muutama tunti ennen kuin lompsa sai kyytiä. Huomatkaa uusi Great Lake Swimmers-paitani. Kitaranikin on päässyt ensimmäistä kertaa kuviin.
















Miekkonen vietti siestaa Kolumbuksen patsaan likellä, Barcelonassa. Me makoilimme nurtsilla eritteiden tuoksussa.

2 kommenttia:

  1. Suomessa tolla olis putkareissu...

    VastaaPoista
  2. todella hienoja kuvia! jos nyt jostain pitäis alkaa väkisinkin valittaa ni oisit kyllä voinu mainita että olympiakylä oli osana kiertuetta näe Barcelona ilman että näät muita ihmisiä!

    VastaaPoista