Keski-ikäistyvä juhlakalu hajoitti aamulla ensitöikseen hotellihuonetta. Kuvassa myös ystäväni Kimmo.
Työpäivän jälkeen menimme syömään Jose Luisin mummolaan. Menu oli seuraavanlainen: alkukeitoksi saimme Cocido Madrilenoa, sitten pöytään sateli herkullisia ruokia: Pella con besanel (herkullinen parsalaatikko), Albom digas (maukkaita lihapullia), Conne de Geido (keittolihat soppaliemen valmistuksesta), Cardo (sellerin tyyppinen kasvi paloiteltuna etikkä-öljy-liemessä). Kahvien kera maistelimme itsetehtyjä Pacharan-likööriä ja makeata Moscatel-viiniä.
Noissa nimissä saattaa sitten olla kirjoitusvirheitä.
Barcelonasta Portugaliin liftatessamme, törmäsimme tässä oikealla istuvaan Jose Luisiin, jonka perheen oliivifarmille menimme päiväksi töihin. Evääksi vasemmalla istuvat Jesukset olivat pakanneet Tortilla De Patataa, kanaa, salamia, patonkia, sardiineja, leipää ja paikallista punaviiniä. Nam.
Barcelonan olympiakylä teki minuun suuren vaikutuksen. Vain Venäjältä ja muista entisistä ivy-maista löytyy yhtä upeeta arkkitehtuuria ja kauniita monumentteja.
Suomessa tolla olis putkareissu...
VastaaPoistatodella hienoja kuvia! jos nyt jostain pitäis alkaa väkisinkin valittaa ni oisit kyllä voinu mainita että olympiakylä oli osana kiertuetta näe Barcelona ilman että näät muita ihmisiä!
VastaaPoista