perjantai 18. joulukuuta 2009

Tervesia munkeille toivottaa pakana


Mihinkas sita jaatiinkaan... Niin siella pikkukylassa sitten aamulla ajelin partaani ja kuuntelin Sami Kukkaa. Muistelin etta Samilla oli munkkiparta ja paatin testata itsekin. Viikset nayttivat paremmalta, oikestaan todella hyvilta joten jatin ne. Sitten pyorittiin vahan kylilla, ostimme kauppahallista evaat, nain mustekaloja kalatiskilla ekaa kertaa elamassani ja sit kaheltatoista hyppasimme junaan. Siina meni haaveet Marokkoon asti liftaamisesta. Junassa oli aivan hullun luksusta! Sai vaan kuunnella musaa ja tsiikailla maisemia.

Farossa venattiin Sevillanbussia tunnin verran, sinne meni taas 16 euroa. No aika halpaahan se bussilla matkustaminen taalla on Suomen hintoihin verrattuna. Mukava jamppa bussista saattoi meidat keskustan halki hostellille, josta suuntasimme suoraan tapaksille.

Torstaina paistoi koko paivan aurinko ja lamminta oli varmaan yli 20 astetta. Ostin kaupungilla pyoriessani Ipodiin FM-transmitterin jonka kytkin heti kaupungilla pyorimisen jalkeen hostellin kattoterassin stereoihin. Vietin auringossa loikoillessa muutaman tunnin juoden bissea.

Ennen tuota bissen juontia muuten olin eksyillyt kaupungilla sinne tanne. Kurkistelin joka oven raosta sisaan ja sitten paadyin jonnekin kirkkoon kesken jumalanpalveluksen. Tein vakuuttuvan sisaaantulon kaikkien seurakuntalaisten tuijottaessa huitomalla ristinmerkit vasemmalla kadella. Ehtoollisen alkaessa astuin tietenkin jonoon ja juuri vuoroni tullessa pappi nosti katensa naamani eteen etta pysahtyisin! Pelastyin ja huomasin kuinka sydan alkoi jyskyttaa. Pappi kaansi selkansa, kompi takaisin alttarille ja tuli sielta vaivalloisesti tayden leipavadin kanssa. Huh! Ehdin jo saikahtaa. Sain leipani ja karkasin kirkosta ennen kuin saisin jonkun kirouksen paalleni.

Tanaan perjantaina ei ole taaskaan liftipaiva vaikka eilen niin sovimme. Onneksi niin, silla tata kirjoittaessani kello on puoli kaksitoista ja juuri alkoi sataa aika rankasti. Hyppaamme kolmen aikoihin bussiin ja olemme Marokon Tangerissa viela tana iltana! Wowee Zowee!!!

3 kommenttia:

  1. "nain mustekaloja kalatiskilla ekaa kertaa elamassani"

    - Se tuloo joka asias ensimmäänen kerta jokaasella vastahan ennen pitkää. Itse en oo vielä mustekaloja nainu - edes kalatiskillä.

    VastaaPoista
  2. Mitäs Günther nuo sairaan komiat metallipatsaat on?

    VastaaPoista