sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Maksimit Barcelonassa

Seuraavana päivänä tapasin kaverini Juuson, joka majailee Barcelonassa ja etsii töitä yksityisiltä huvijahdeilta. Joten hei! Jos tätä lukee joku semmonen jamppa, jolla on joku härkänen min 40 jalan, mieluiten purjevene, vailla miehistöä niin vois vaikka kommentoida tohon alle. Onko selvä?

Lähdettiin het silleen istumaan rannalle ja tutustumaan Juuson mainostamaan Voll Damm (7,2%) oluseen. Siirryttiin auringon laskiessa hostellin keittiöön rämpyttämään kitaraa ja maksimoimaan lisää. Puolilta öin yllekirjoittanut havahtui kadulla siihen kun jonkun käsi kävi takataskussa ja samassa lompsa oli hävinnyt etutaskusta. Siinä jotkut tyypit hääräs jotain mutta mä en vaan kyennyt minkäänlaiseen kommunikointiin saati ajatteluun. Soli soronoo lompsa.

Barcelonan ekat päivät oli tosi lämpimiä ja olis huvittanut mennä kovasti uimaan, mutta tuli kierreltyä päivät paikkoja tms, että ei enää päivän äkkiä hämärtyessä jaksanut molskia yhtään. Yöt oli kylmiä, hostelli (Hostal bar Ramblas) oli halpa ku pala saippuaa 8€, kaljakin oli halpaa, joten em. maksimit eivät jääneet ainoiksi.

Eräänä päivänä kadulla tuli vastaan tuttu rumpalismies Turusta. Oltiin joskus Spank my Joneksien kanssa tämän Tepon lattialla oltu yötä keikan jälkeen. Tepon kaveri ehdotti silloin keskellä yötä, että lähdettäisiinkö hiihtämään.

- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentti:

  1. voi perse. kommentoin tähän yrittämäni kommentit tuohon edelliseen tekstiin.
    no joka tapauksessa, hyvää itsepäisyydenpäivää!

    VastaaPoista