maanantai 23. marraskuuta 2009

Kohti Espanjaa

Niinkuin melkein jokaisena lauantaina Suomessakin, tuli sitä tänäkin lauantaina herättyä krapulaisena. Tällä kertaa Pariisista ja Koskenkorvaa perjantai-iltana nauttineena. Vietimme mainion illan Pariisin hienoilla kulmilla Daven ja Sandran luona. Syötyämme ja juotuamme viinit Dave kävi kaapilla hakemassa potun Koskenkorvaa, jota sitten haltioissamme kaadoimme suihimme*.

Menimme kuitenkin ajoissa nukkumaan ja lähdimme lauantaiaamuna jatkamaan matkaa kohti Espanjaa. Kylttiin kirjoitimme "espanja" ja motarin liittymällä meitä jo odotteli muutama muukin liftari. Eräs keski-ikäinen nainen sai melkein heti saavuttuamme kyytinsä. Meiltä kesti 2,5h saada omamme. Kreikkalainen, jonka kanssa jaoin veljellisesti evääni jäi vielä liftailemaan, meidän kyytimme saavuttua. Siinä vaiheessa hän oli liftannut pölyisellä motarin pientareella jo viisi tuntia.

Kuskimme Carlos oli kotoisin Perusta, mutta asusteli nykyään perheineen Madridissa. Pääsimme Carlosin kyydissä yli 800 kilometriä Espanjaan, San Sebastianiin. Carlos oli jälleen kerran aivan mahtava tyyppi. Hän tarjosi ruuat ja juomat ja antoi meidän mm. nukkua ajaessaan. Vaihdoimme Bordeauxin jälkeen erään ammattikuljettajan istumaan ratin taakse, jolloin Carlos saattoi alkaa esitellä kannettavan tietokoneensa musiikkivideoaarteita. Painaessani ylinopeutta läpi Etelä-Ranskan, tutkakamerat vaan välähtelivät ja Carlos huuteli Devon "Whip it"- videon takaa että usvaa putkeen! Onhan autossa kuitenkin Espanjan kilvet. Jossain vaiheessa matkaa muuten Carlos soitti isälleni suomeen kun sai kuulla että isäni on suuri salsan ystävä. Isä sai kutsun tulla Madridiin.

Kaarsimme puoli kympin aikoihin vilkkaan San Sebastianin keskustaan ja majoituimme ensimmäiseen Pensioniin joka vastaan tuli ja lähdimme saman tien viettämään yöelämää tapasten ja oluen merkeissä. Sunnuntaina löysimme tyylikkään hostellin vanhasta kaupungista 12€ hintaan ja ajattelimme ehkä viettää täällä vielä pari päivää lisää. Sitten viikonlopuksi Barcelonaan jne. Hola amigos ja tortuga de Aqua!

* Karen, Steve (joiden luona asuimme pari päivää) ja Dave soittavat huipussa bändissä Heligoland, jonka kanssa teimme miniturneen Puumajan kanssa. He muuttivat pari vuotta sitten Australiasta Eurooppaan levy-yhtiön perässä jättäen taakseen hyvät vakiduuninsa & perheen sun muun tehdäkseen enemmän musiikkia yms. rentoa. Aikamoista!



- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommenttia:

  1. Oon kyllä vähä kade - on niin härkäsen kuulosta settiä jo nyt teidän reissussa. Olokaa ihimisiksi!

    VastaaPoista
  2. erittäin kiva nuutti että oot jaksanu kirjottaa noin perusteellisesti mitä siellä tapahtuu.

    VastaaPoista
  3. Täytyy vain sanoa, että VOI JUMALAUTA TEITÄ :D

    VastaaPoista