torstai 4. helmikuuta 2010

Kuumat paikat


Nonniin, on tosiaan mennyt hetki siita kun viimeksi kirjoittelin tanne jotenka pistan viela toisenkin blogitekstin pitaakseni teidat, hyvat lukijani, nahoissanne.

Tuli posoteltua ilmojen halki siihen malliin lentskareilla ja suihkareilla etta nyt on hiilijalanjalkeni Mietaan Jussin saappaan luokkaa. Sama haaskaus jatkuu paikan paalla. Vesi ostetaan pulloista kun kraanavetta ei uskalla juoda - viela ainakaan. Kamppa jaahtyy jos ei ilmastoinnilla niin tuulettimella 24/7. Paikkoihin mennaan ilmastoiduilla takseilla kun Suomi-poikaa hikoiluttaa kuin pienta sikaa. Itseaan ei voi lohduttaa edes pienilla kierratys-asioilla, koska kierratysinfran rakentamista ei ole naemma viela koettu tarpeelliseksi rakentaa.

Saavuimme Bangkokiin siis, otimme ekan hostellin (5euroa yo kahelta), tapasimme hauskoja tyyppeja ja juhlimme ekat pari paivaa huomaamatta etta hostellimme on hirvea hassihotelli. Viime yona naapurihuoneiden pitaessa melsketta paatimme vaihtaa vahan parempaan mestaan. Huomenna saan viimein Kiinan viisumini ja paasemme toivottavasti jatkamaan matkaa kohti Kamputseaa ja saaria Koh Phang ja mitas kaikkia niita olikaan siina Thaimaan ja Kamputsean rajalla. Sinne siis! Nyt pari kuvaa ja sitten taas juhlimaan kamujen kanssa, joiden kanssa tiemme huomenna eroavat.

2 kommenttia:

  1. http://news.bbc.co.uk/2/hi/south_asia/8498534.stm

    Pistäydypä tuolla!

    Terv. Toni T.

    VastaaPoista
  2. Onpas siinä komialla poijjaalla komia paita. Sitä on syytäkin osoitella syyttävällä sormella. Hän on hipstereiden hipsteri. Pus ja hali vaan.

    VastaaPoista