torstai 4. helmikuuta 2010

Joulupukinmaassa

Saavuin Tampere-Pirkkalan lentoasemalle Raiskilla noin tunnin myohassa ja siella minua olivat vastassa keski-ikaistyva perheenisa seka eras vanhempi herrasmies. Paasin heidan kyydillaan vanhemman herrasmiehen luokse nauttimaan illallista. Paikalla oli melkein koko suku: kaksi pienta lasta aitineen, nuori hottis nainen, vanhemman herrasmiehen vaimo seka kolmissakymmenissa oleva tutkija. Ilta oli kovin rento. Katselimme hieman matkakuviani ja leikin lasten kanssa. Vanhempi herrasmies esitteli joululahjojaan ja kuuntelimme Afrikasta tuomaani musiikkia, mista tutkija erityisesti piti. Paasin aamulla saunaan pitkasta aikaa ja saunottuani suuntasin Paunulaisella Tampereelle tapaamaan ystaviani.

Viikko kului kaffitellessa, visaillessa, cd-ostoksia tehdessa ja jalleennakemisten merkeissa. Loppuviikosta tuli taas aika lahtea jatkamaan matkaa. Otin junan alle ja ostin lipun Hameenlinnaan. Jain pois Pasilassa ja paasin entisen tyonantajani Pohjolan Liikenteen kyydissa Kulosaareen hoitelemaan Kiinan viisumia. En saanut viisumia mutta Falun Gongin prosyyrin kylla. Tapasin eraita mukavia helsinkilaisia ja sitten pian jo hyppasimmekin Pauliinan kanssa Finskin lentskariin.

Nyt on edessa 4 kuukautta Aasiaa ja sitten suuntaamme taas takaisin Suomeen. Ja tassa kuva, jonka otin Suomessa. Pauliina jonottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti